Muse speelt showcase in de AB voor Music for Life

04/09/15 om 08:59 - Bijgewerkt om 08:59

Muse speelt op 16 september een exclusief concert in de AB in Brussel ten voordele van Music for Life. De Britse rockband koos Artsen zonder Grenzen als goed doel. Tickets kunnen enkel gewonnen worden via Studio Brussel.

Muse speelt showcase in de AB voor Music for Life

Muse © Rob Walbers

Onder de noemer Muse for Life zorgt Muse voor een van de eerste Music For Life-acties van dit najaar. De band rond Matthew Bellamy speelt op 16 september een exclusieve showcase in de AB in Brussel. 'Het is een kleinere zaal dan die waarin we normaal spelen', vertelde Dominic Howard, de drummer van Muse, aan Siska Schoeters op de radio.

Tickets voor het concert kunnen niet gekocht worden, maar enkel gewonnen via Studio Brussel. Daarvoor moet je volgende week een sms voor het goede doel naar 4342 sturen (1 euro/sms) als je een liedje van Muse hoort. Elke keer dat dat gebeurt, worden 20 tickets weggegeven.

De opbrengt gaat integraal naar de internationale hulporganisatie Artsen zonder Grenzen. De heren van Muse kozen de organisatie zelf als goed doel. Zaterdag is het overigens dag op dag 12 jaar geleden dat Muse nog eens in de Ancienne Belgique speelde. Hoe dat eruitzag, kun je hieronder bekijken. (JVL)

Lees meer over:

Onze partners