'Minnesota WI': De vurige Bon Iver-remix door VUURWERK

03/09/14 om 19:37 - Bijgewerkt op 08/09/14 om 09:54

De uitstekende videoclip die Max Colombie regisseerde voor VUURWERKs remix van 'Minnesota WI' (een nummer van Bon Iver) werd geweerd door YouTube, maar staat intussen alweer op de Facebook-pagina van de Brusselse band. Bekijk de clip.

'Minnesota WI': De vurige Bon Iver-remix door VUURWERK

© gf

De kamer waar de sensualiteit (en bronst) met brokken van de muren spat, kon volgens YouTube niet door de beugel. Dus werd de videoclip van VUURWERKs electronische versie van 'Minnesota WI'- een rustig nummer van Bon Iver - onlangs zonder pardon geweerd. De Brusselse band heeft de clip nu op hun eigen Facebook-pagina gedropt. De productie was in handen van Max Colombie, de frontman die met zijn Oscar & The Wolf dezer dagen zowat door iedereen wordt bejubeld.

VUURWERK - vorig jaar nog Breakthrough Artist op de Red Bull Elektropedia Awards - is een project van het creatieve hoofdstedelijke Run Tell Secrecy-collectief. Het trio heeft al enkele puike digitale releases op de teller staan, maar op hun debuutplaat is het nog wachten tot 2015. Deze remix boksten ze tussendoor ineen. De ontroerende song van de band rond Justin Vernon werd zo goed als volledig kaalgeplukt en volgepropt met electronisch vakmanschap. De remix werd intussen ook opgepikt door Britse blogs.

Bekijk hier de videoclip. (DB)

Onze partners