Madonna: "Ik werd verkracht"

05/10/13 om 07:49 - Bijgewerkt om 07:49

Bron: Knack Focus

Madonna is tijdens haar eerste jaren in New York, toen ze nog niet de Amerikaanse pop-koningin was, verkracht onder bedreiging van een mes.

Madonna: "Ik werd verkracht"

© Reuters

In een artikel voor het Amerikaanse magazine Harper's Bazaar geeft de "Material Girl" aan dat ze bij haar aankomst in New York, na haar jeugd doorgebracht te hebben in Michigan, niet "met open armen" ontvangen is.

"Tijdens het eerste jaar ben ik overvallen met een pistool. Ik ben verkracht op het dak van een gebouw, waar men mij een mes in de rug geduwd had, en er is drie keer ingebroken in mijn appartement. Ik weet niet waarom, want ik had niets van waarde meer nadat tijdens de eerste keer mijn radio gestolen werd."

"Ik vond Jezus sexy"

Madonna vertelt verder ook nog over haar eerste jaren als popster, en hoe ze tegenover religie, provocatie en de gevestigde orde stond.

"Op 25 jarige leeftijd droeg ik zoveel kruisen als mogelijk rond de nek en zei ik in interviews dat ik dit deed omdat ik Jezus sexy vond. Goed... hij was sexy, maar ik zei dat ook om te provoceren", geeft ze toe. (Belga/MS)

Lees meer over:

Onze partners