Leffingeleuren strikt Jessie Ware en Delv!s

09/07/13 om 18:43 - Bijgewerkt om 18:43

Bron: Knack Focus

Het nazomerfestival Leffingeleuren heeft zijn affiche aangedikt met vier namen, waaronder de Britse schone Jessie Ware. Ook Delv!s, Coely en Compact Disk Dummies zijn van de partij.

Leffingeleuren strikt Jessie Ware en Delv!s

© Koen Keppens

Het immer sympathieke nazomerfestival Leffingeleuren haalt in september Jessie Ware naar de Belgische kust. De Londense zangeres - donderdag nog in de Klub C-tent van Rock Werchter - werd toegevoegd aan de affiche waarop al namen als Squarepusher, The Horrors, Daan, Jacco Gardner, Max Romeo, Still Corners en Tiga prijkten.

Ook de Belgen Delv!s - misschien wel de beste stem van het land -, hiphopster Coely en de jonge Rock Rally-winnaars Compact Disk Dummies komen naar Leffinge, deelgemeeente van Middelkerke.

Leffingeleuren, altijd goed voor een trefzekere en eigenzinnige programmatie, vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september. Het voordeel van zo'n laatzomers festival? Dat je tot diep in de zomer kan knutselen aan je line-up. Binnenkort worden dus meer namen verwacht.

Dagtickets aan de kassa kosten 45 euro. Voor een weekendticket moet je 89 euro neertellen. Dat is 4 euro goedkoper dan vorig jaar. In voorverkoop zijn de tarieven uiteraard iets voordeliger. Meer info. (DB)

Onze partners