Knack Focus stelt voor... FUMT-finalist Theo Clark

16/11/10 om 14:31 - Bijgewerkt om 14:31

Bron: Knack Focus

Schotse singer-songwriter die enkele jaren geleden in Brussel neerstreek. Draagt Albion hoog in zijn muzikale vaandel: Britpop pre-Oasis is zijn ding. Beluister Theo Cark.

Knack Focus stelt voor... FUMT-finalist Theo Clark

MySpace: Klik hier
Uit het demorapport: Schotse singer-songwriter die enkele jaren geleden in Brussel neerstreek. Draagt Albion hoog in zijn muzikale vaandel: Britpop pre-Oasis is zijn ding.
Goed om weten: Opvallend maar géén doorslaggevend criterium voor de jury: Theo Clark heeft van alle halve finalisten de mooiste fans.
En live? Theo Clark verrast door een naakte set: hij treedt solo aan, micro in de hand, enkel begeleid door een man op akoestische gitaar. Belooft in de finale met een bandje op te dagen.
Poll: Is Theo Clark uw favoriete FUMT-finalist? Liever Bed Rugs, Noizeblocker, Fusty Delights of Willerzie? Stem onderaan deze pagina en win VIP-tickets voor FOCUS CLUB, op 11/12 in K-Nal (Bxl), met concerten van Balthazar en Great Mountain Fire.


Welke band geniet uw stem?customer surveys

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info