Haim staat op 2 december in Trix

19/08/13 om 16:04 - Bijgewerkt om 16:04

Bron: Knack Focus

Haim concerteert op 2 december in Trix in Antwerpen. Wie het Pukkelpopconcert van de zussen Este, Danielle en Alana Haim wil overdoen, kan vanaf 22 augustus tickets kopen.

Haim staat op 2 december in Trix

'Luide gitaren, hevige drums en een zware sound: Haim heeft meer in huis dan drie popsingles', oordeelde onze man (GZ) op de slotdag van Pukkelpop. Wie het gebalde concert van de gezusters Haim wil overdoen, moet op 2 december in het Antwerpse Trix zijn.

De drie dames staan dit jaar dan toch nog op de podiumplanken van een Belgische zaal. In april werd hun uitverkocht concert in de Ancienne Belgique, Brussel, in allerijl afgelast toen bleek dat hun debuutalbum niet tijdig in de plooi zou zijn. Ook hun passage in het Antwerpse Sportpaleis, als voorprogramma van Rihanna, cancelden ze. Haim was wel present op Rock Werchter en op de slotdag van Pukkelpop.

De debuutplaat is intussen in kannen en kruiken, en ligt op 23 september in de winkel. De ticketverkoop van het Trix-concert gaat donderdag 22 augustus van start, om 10u. (DB)

Onze partners