Familie Luc De Vos vraagt bijdrage aan Natuurpunt voor Gentbrugse Meersen

03/12/14 om 11:05 - Bijgewerkt om 11:10

'Liever geen bloemen, maar een vrijblijvende bijdrage op rekening van Natuurpunt vzw', staat te lezen in het overlijdensbericht van de Gorki-frontman die zaterdag begraven wordt.

Familie Luc De Vos vraagt bijdrage aan Natuurpunt voor Gentbrugse Meersen

Luc De Vos © BELGA

De familie van Luc De Vos vraagt om voor de afscheidsplechtigheid geen bloemen mee te brengen, maar een vrijblijvende bijdrage te doen aan Natuurpunt voor het natuurgebied de Gentbrugse Meersen. Dat staat te lezen in het overlijdensbericht van de Gorki-frontman die zaterdag begraven wordt.

Luc De Vos overleed op 52-jarige leeftijd aan een "acuut falen van een aantal vitale organen". Zijn lichaam werd vorige week zaterdag tussen 17 en 17.30 uur aangetroffen in zijn werkplaats aan de Gentse Kasteellaan. De afscheidsviering vind zaterdag plaats om 11 uur in de kerk Onze-Lieve-Vrouw Sint-Pieters op het Sint-Pietersplein in Gent.

"Muziek maken is geen werk, het is een privilege...", opent het woensdag verschenen overlijdensbericht. "De families De Vos, Heylen en Gorki" nodigen iedereen uit om afscheid te nemen in de kerk. De Vos wordt daarna in intieme kring begraven.

"Liever geen bloemen, maar een vrijblijvende bijdrage op rekening BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt vzw, met vermelding 'Gentbrugse Meersen - Luc De Vos'." De Gentbrugse Meersen is een gebied van ongeveer 240 hectare in de Gentse deelgemeente dat de komende jaren wordt ingericht als groenpool. (Belga)

Lees meer over:

Onze partners