Eels komt naar Rock Werchter

24/02/14 om 10:18 - Bijgewerkt om 10:18

Bron: Knack Focus

Vorig jaar leverde hij met zijn uitmuntende band een vijfsterrenconcert op Pukkelpop. Dit jaar mag Mark Oliver Everett dat overdoen op Werchter, met een nieuw album op zak.

Grootmeester Mark Oliver Everett schrijft niet alleen geweldige songs, hij verstaat ook de kunst om ze op een entertainende wijze voor het voetlicht te brengen. Elke keer weer verrast hij met zijn groep Eels qua bezetting en opzet. Dat bleek eens te meer tijdens de vorige Pukkelpopeditie. Het zal deze zomer niet anders op de Werchterweide. E brengt voor het feestje op vrijdag 4 juli - de enige dag dat er nog tickets verkrijgbaar zijn - een nieuw album mee ('The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett') en zijn gezelschap dat niet vies is van melodica's, traporgels, mandolines, zingende zagen en andere stille instrumenten.

De andere namen die de tweede festildag aan zet zijn: Arctic Monkeys, Crystal Fighters, Eels, Ellie Goulding, Foster The People, George Ezra, Jack Johnson, Major Lazer, Parov Stelar Band, Rodrigo y Gabriela, The 1975, The Naked and Famous, The Strypes, The Subs en Trixie Whitley. Meer namen volgen binnenkort bevestigt de organisatie. (DB)Nieuwe single
Onze partners