De beste singles van de week

05/06/12 om 16:53 - Bijgewerkt om 16:53

Bron: Knack Focus

Van Antony Hegarty's ode aan moeder aarde tot de deuntjes van de nieuwe indie darling Jake Bugg. Check de hotste singles van het moment.

Antony & The Johnsons - Rise Naast vreemde snuiter is Antony ook groene rakker. Getuige deze aandoenlijke, met harp en strijkers behangen ode aan moeder aarde voor natuurdocumentaire 'Coral Rekindling Venus'.

 

Foxygen - Make It KnownTwee 22-jarige prettig gestoorden geven Bowie en Roxy Music een pak voor de broek. Gratis download uit hun ep 'Take The Kids Off Broadway', binnenkort op Jagjaguwar.

 

Stubborn Heart - Knuckledown

Een explosie asymmetrische ruis die zachtjes uitdijt in oceaanfauna, en dan: die stem, toerist in een digitaal landschap. Na 'Need Someone' een nieuwe nagel op de kop voor Stubborn Heart.

 

Aloe Blacc - Love Is Killing Me (Mano Le Tough remix)Schuift aan in het rijtje potentiële zomerclubhits: deze meeslepende remix van Aloe 'waar is die dollar!' Blacc, met 's mans soulpijpen en een warm glooiend orgel in de hoofdrollen.

 

Jake Bugg - Lightning Bolt

Move over, Alex Turner, Pete Doherty et les autres! Deze jonge snaak wordt de nieuwste indie darling van Engeland. Neusvleugels als Dylan plus de attitude van een Gallagher.

Onze partners