Charlie Sheen en Snoop Dogg duet nu online

12/05/11 om 13:38 - Bijgewerkt om 13:38

Bron: Knack Focus

Acteur Charlie Sheen en rapper Snoop Dogg hebben hun plaatje 'Winning' op het internet gegooid. Hoogstaande kwaliteit moet je zeker niet verwachten.

Charlie Sheen en Snoop Dogg duet nu online

Sheen heeft dan weer losse handjes wanneer hij gedronken heeft. Zowel zijn ex-vrouw als zijn huidige vrouw beschuldigden hem van huiselijk geweld. Hij werd daarvoor onlangs veroordeeld tot een lichte gevangenisstraf. © Reuters

'Two and a half men'-acteur Charlie Sheen, die de laatste jaren vaker het nieuws haalde door zijn vele 'fratsen' dan door zijn acteerkwaliteiten, en rapper Snoop Dogg hebben hun plaatje 'Winning' op het wereldwijde web geplaatst. Rob Patterson, de voormalige gitarist van rockband Korn, schreef mee aan de wel zeer doordachte tekst van 'Winning'. 'If you're a loser, get your ** out here. Strictly for the winners', is de boodschap van het liedje.

Op amper twee uur tijd was de opnameklus geklaard. Met de bijhorende clip willen Charlie Sheen en Snoop Dogg alvast aantonen dat zij absoluut geen losers zijn. Een publiek dat uitbundig applaudisseert voor Sheen en Snoop Dogg achter de micro, meer moet u echt niet verwachten. Of misschien toch: de openingszin werd ingesproken door 'Baywatch'-actrice Carmen Electra.

Kijk en oordeel zelf.

De integrale opbrengt is voor 'Torpedos Against Tornados', een hulporganisatie voor tornadoslachtoffer uit het Amerikaanse Tuscaloosa.

N.M.

Onze partners