Benefiet voor Steak Number Eight

14/04/10 om 11:16 - Bijgewerkt om 11:16

Bron: Knack Focus

Affiche voor benefietavond op 30 april in de Kortrijkse Kreun is compleet: Jan Paternoster solo! The Vault! Psycho 44! Steak Number Eight zelve!

Benefiet voor Steak Number Eight

De line-up van de benefietavond voor de beroofde band Steak Number Eight is volledig. Nadat eerder al The Vault (die op de laatste editie van Westtalent nog een bronzen plak binnenrijfden) en Psycho 44 (finalisten Rock Rally 2010) toezegden om Steak Number Eight een hart onder de riem te steken, beloofde nu ook Jan Paternoster, de melodieuze helft van The Black Box Revelation, zijn solidariteit te komen tonen. Steak Number Eight zelf zal de avond afsluiten met een optreden waarin ze een pak nieuwe nummers beloofden te spelen.

Het repetitiekot van de jonge honden van Steak Number Eight, in 2008 wonnen ze nog de finale van Humo's Rock Rally, werd in maart leeggeroofd. De band raakte daarbij een aantal kostbare instrumenten kwijt. En dat terwijl ze net een nieuwe plaat met producer Mario Goossens (Triggerfinger) aan het opnemen waren. Bummer! Wie hen persoonlijk wil steunen, kan op vrijdag 30 april terecht in de Kreun in Kortrijk. Een ticket kost tien euro en is verkrijgbaar via www.dekreun.be of www.fnac.be.

De videoclip van Steak Number Eights' Blood On Our Hands:

Freek Lauwers

Onze partners