Beluister de nieuwe single 'Get Lucky' van Daft Punk

19/04/13 om 10:31 - Bijgewerkt om 10:31

Bron: Knack Focus

Na een korte teaser eerder deze week, heeft Daft Punk nu ook officieel de volledige versie van de eerste single 'Get Lucky' op de wereld losgelaten. Een heerlijk nummer.

Beluister de nieuwe single 'Get Lucky' van Daft Punk

© DR

Na de fake versies van de afgelopen dagen is de échte 'Get Lucky' van het Franse electroduo Daft Punk een feit. De officiële single met de aanstekelijke hook 'We've come too far, to give up who we are' fonkt dat het een lieve lust is, met dank aan het elegante gitaarwerk van Chic-frontman Nile Rodgers en de vocals van Pharell Williams. Het nummer kwam in België meteen binnen op # 1 in iTunes-charts.

Op 21 mei komt 'Random Access Memories', de langverwachte nieuwe plaat van Daft Punk, uit. Het duo Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo loste eerder al een teaser tijdens het Amerikaanse muziekfestival Coachella en het tv-programma 'Saturday Night Live'.

De nieuwe langspeler werd opgenomen in Parijs, Los Angeles en New York, en omvat naast Pharrell Williams ook vocals van Julian Casablancas van The Strokes, disco-legende Giorgio Moroder, en Panda Bear van Animal Collective. Ook muzikanten die meewerkten aan albums van Michael Jackson, Herbie Hancock en Eric Clapton werden ingehuurd. Het nummer is vanaf vandaag te koop. (RDM)

Lees meer over:

Onze partners