Arsenal speelt enige show van deze zomer op Lokerse Feesten

Het regent straffe namen voor de zomerfestivals. Knack Focus volgt alles op de voet.

De Lokerse Feesten pakken uit met vier nieuwe acts. De meest opvallende naam is Arsenal. Het is even stil geweest rond de band, maar nu belooft de band een nieuwe plaat, waarvoor ze de inspiratie vonden in Nigeria tegen 2018. Het nieuwe materiaal zullen ze deze zomer enkel in Lokeren spelen, op 12 augustus 2017.

Verder kondigde de organisatie ook Air, Leftfield en J. Bernardt aan. Eerder geraakte al bekend dat onder andere The Offspring, Balthazar, Pixies en Alice Cooper naar Lokeren afzakken.

Meer updates:

  • Gent Jazz:Grace Jones, Peter Doherty, GoGo Penguin, Miles Mosley, Kadhja Bonet, United Vibrations en Stadt! zijn de laatste namen op de affiche van Gent Jazz. Eerder werden kleppers als Herbie Hancock, Kamasi Washington, Trixie Whitley, Wayne Shorter, Einstürzende Neubauten en Norah Jones aangekondigd.
  • Rock Werchter: De line-up van het grootste Belgische festival is eindelijk rond. Mogen in juli langskomen op het tuinfeestje van Herman Schueremans: The Avalanches, Coely, LANY, Charlotte de Witte, Tash Sultana and Karen Elson.

Onze partners