5 nieuwe singles om te beluisteren

28/04/15 om 11:25 - Bijgewerkt om 11:25

Bron: Knack Focus

Het Gentse trio Hong Kong Dong - de erven van Kamagurka en co - heeft een nieuwe single, net als Natalie Prass en Unknown Mortal Orchestra. Beluister de vijf van de week.

5 nieuwe singles om te beluisteren

Hong Kong Dong © gf

Unknown Mortal Orchestra - Can't Keep Checking My Phone

Nog een maandje geduld en UMO spreidt de vleugels uit op Multi-Love, de opvolger van het geweldige II. Om het wachten te verzachten deze geflipte discohybride. Bonkers!

Natalie Prass - Any Time, Any Place

Haar twee maanden oude debuut hebben we intussen niet grijs maar ivoorwit gedraaid, dit b-kantje van Bird of Prey komt dus als geroepen. Natalie Prass doet Janet Jackson circa 1993. Heet!

Hong Kong Dong - Hurricane

De Gentse muziekgeschiedenis werd nog maar net uitgebreid in kaart gebracht met het boek 9000 toeren, en Hong Kong Dong - de erven Kamagurka en co - schrijft er al een alinea bij. Nie pleuje!

Alejandro Paz - Vayanse

Deze Chileense beatfabrikant woonde te ver en is te jong om de hoogdagen van de Destelbergse danstempel Boccaccio te hebben beleefd, maar je zou zweren dat hij er was. Vamos, bailar!

Maalem Mahmoud Guinia & Floating Points - Mimoun Marhaba

De Marokkaanse basluit van Maalem Mahmoud Guinia, Floating Points subtiel aan de toetsen en handclaps. Acht minuten magie. Op het label van James Holden. Salam aleikum!

Onze partners