5 nieuwe singles om te beluisteren (en te kopen op RSD) #13

16/04/14 om 15:04 - Bijgewerkt om 15:04

Bron: Knack Focus

Zaterdag 19 april is het Record Store Day, die dag mag het spaarvarken van de vinylliefhebber aan diggelen. Voor volgende vijf gelimiteerde en exclusieve releases bijvoorbeeld.

Metronomy - Love Letters (Soulwax remix)

Overal ter wereld, voor dag en dauw, lange rijen wachtenden voor platenwinkels: het is tegenwoordig een jaarlijks fenomeen, op Record Store Day. Voor deze maxisingle zult u zich moeten haasten.

Temples - Shelter Song (Jagwar Ma remix)

Wie het nog niet wist: zaterdag 19/4, die dag mag uw spaarvarken aan diggelen. Voor deze op psychedelisch vinyl gestanste dubbelslag bijvoorbeeld: Jagwar Ma haalt Temples door de blender, op de b-kant gebeurt het omgekeerde.

Ray LaMontagne - Supernova

Begin mei verschijnt Supernova, het vijfde album van de bard met grit in de keel. Op RSD ligt de titeltrack in de bakjes met vinylsingles, met albumtrack Pick Up a Gun op de b-kant. Geproducet door Dan Auerbach.

Little Dragon - Paris

Tip: hou voor de exclusieve RSD-release van de Little Dragon-single Klapp Klapp uw beugel op zak, en wacht tot dit tweede voorschot op het album Nabuma Rubberband verschijnt. Paris, een kandidaat-lentehit.

Milk'n'Cookies - Not Enough Girls in the World

Het mooie aan RSD is niet alleen de ultranieuwe, megahippe, zeer gelimiteerde nieuwigheden, maar ook de obscure parels. Zoals deze single van dit vergeten glampopcombo uit Long Island. Kopen!

Onze partners