Recept voor succes

21/05/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:09

Een van de meest spraak- en smaakmakende tv-programma's van het voorjaar nadert zijn pièce de résistance. In de aanloop naar de finale van 'Mijn Restaurant' spelen we even pottenkijker in de interne keuken van de succesvolle realityreeks. 'De kans is groot dat er meer dan één restaurant zal overblijven.'

Soms volstaat één moment om van een programma 'the talk of the town' te maken. Bij Mijn Restaurant kwam het in een van de eerste afleveringen, toen de Oostendse Pieter moest toezien hoe topchef Peter Goossens van zijn bouillabaisse proefde en een halve seconde later het goedje in de vuilnisbak mikte. De onfortuinlijke traiteur, die even daarvoor manmoedig had verklaard dat hij met zijn restaurant op 'minstens één Michelinster' mikte, kreeg een pijnlijke reality check, maar de scène zorgde er wel voor dat het programma 's anderendaags over de tong ging. Sindsdien is het aantal kijkers alleen maar blijven stijgen, en is Mijn Restaurant uitgegroeid tot een van de toppers van het voorjaar.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners