'NIKS MIS MET BELEEFD ZIJN, TOCH?'

17/11/15 om 20:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 13:17

'Wat in godsnaam is een toast kannibaal?' De eerste vraag in een interview is zoals de eerst gespeelde bal in een snookerspel: voelt het contact goed, dan loopt het verder ook lekker. Maar wanneer Lianne La Havas op een Brussels terras naar de lokale cuisine polst, kan het alle kanten uit.

Lianne La Havas (26) is vegetariër, laat ze weten. Ze selecteert op het menu dus wijselijk iets anders dan toast met rundergehakt, augurk en worcestersaus. Pasta van de chef, zonder melk, eieren en boter als het kan. 'Eigenlijk ben ik veganist, ja, maar dat woord gebruik ik niet graag. I hate saying it.'
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners