Kristen Stewart geeft verstek voor vervolg op 'Snow White'

01/08/14 om 14:00 - Bijgewerkt om 14:08

De Amerikaanse actrice zal niet te zien zijn in het vervolg op 'Snow White And The Huntsman'. De actrice, die Sneeuwwitje vertolkt in de donkere verfilming van het klassieke sprookje uit 2012, ontbreekt op de lijst van acteurs die de filmstudio Universal Pictures bekendmaakte.

Kristen Stewart geeft verstek voor vervolg op 'Snow White'

© Reuters

Ee komt een vervolg op 'Snow White And The Huntsman', maar dan wel zonder hoofdrolspeelster Kristen Stewart. Dat schrijft Us Weekly. De actrice, die een affaire had met de regisseur van de film, heeft vriendelijk bedankt voor het vervolg. De affaire tussen de actrice en de regisseur zorgde voor een breuk tussen Kristen en haar vriend, Robert Pattinson. Maar ook regisseur Sanders en zijn vrouw Liberty Ross gingen uit elkaar.

Doen wel terug mee: Chris Hemsworth en Charlize Theron. Zij zullen in de nieuwe film dezelfde rollen opnieuw voor hun rekening nemen. Het verhaal in de tweede film zal draaien rond de ontmoeting tussen de personages 'The Huntsman' en Ravenna, de boze koningin die Sneeuwwitje door de jager wil laten vermoorden.

De nieuwe film zal geregisseerd worden door Frank Darabont, bekend van films als 'The Green Mile' en 'The Shawshank Redemption'. Wanneer de film in de zalen zal verschijnen is niet bekend.

Bekijk hier de trailer van de eerste film (mét Kristen Stewart):

Onze partners