Vlaamse trailer voor Green Zone

17/03/10 om 11:33 - Bijgewerkt om 11:33

Bron: Knack Focus

Bekijk de trailer voor Green Zone, de nieuwe thriller met onder andere Matt Damon, Greg Kinnear en Amy Ryan. Met Vlaamse ondertitels, kijk eens aan!

Matt Damon en regisseur Paul Greengrass - die ons overigens voorzag van The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum en ons gelukkig spaarde van een Bourne Redundancy - slaan weer de handel in elkaar. Deze keer voor de thriller Green Zone, een film die zich situeert tijdens de beginperiode van de Irak-oorlog.

Matt Damon kruipt voor Green Zone in de huid van adjudant Roy Miller, die samen met een horde inspecteurs wordt uitgestuurd om in de Iraakse woestijn naar massavernietigingswapens te zoeken. Uiteraard blijft dit niet zonder gevaren, en wordt het ontwijken van met landmijnen bezaaide gebieden al snel een fulltime bezigheid.

Op de koop toe botst het team op een gigantische doofpotaffaire die hun missie op zijn minst in de war brengt. Als speelbal van geheim agenten met overlappende belangen ontdekt Miller dat de waarheid het meest ongrijpbare wapen is.

Op 14 april komt Green Zone in de Belgische bioscopen.

Bekijk de trailer met Vlaamse en Franstalige ondertitels hier. Blijf er vooral rustig bij, want de tekst neemt een nogal prominente - lees: vervelende - plaats in het geheel in.

Elisah Vandaele

Onze partners