(Video) 'Djesus Uncrossed', de 'nieuwe film' van Quentin Tarantino

18/02/13 om 12:10 - Bijgewerkt om 12:10

Bron: Knack Focus

Het comedy-programma Saturday Night Live heeft een trailer getoond van wat de nieuwe Tarantino zou kunnen zijn: 'Djesus Uncrossed', een cross-over van 'Inglourious Basterds' en 'Django Unchained', is de 'ultieme historische wraak' van Jezus.

'Djesus Uncrossed' is de nieuwe blockbuster van cultregisseur Quentin Tarantino, althans in de ogen van het comedy-programma Saturday Night Live. De populaire show die wekelijks korte sketches en parodieën op de Amerikaanse beeldbuis afvuurt, toonde in de recentste aflevering een zelfgemonteerde trailer waarin Jezus zich revancheert in ware Tarantino-stijl.

Het programma met telkens een wisselende presentator, kreeg deze week Christoph Waltz over de vloer. De acteur die in Inglourious Basterds 'jodenjager' Hans Landa vertolkte, speelt in 'Djesus Uncrossed' de rol van Jezus. Ook Brad Pitt, Ving Rhames en Samuel L. Jackson duiken op in 'de nieuwe Tarantino'.

Bekijk hier het hilarisch fake filmpje van de heilige man zoals we hem niet kennen: wraaklustig, ongenaakbaar en met zwaard in de hand. (DB)

Onze partners