Teaser Paranormal Activity 2 online

30/06/10 om 15:34 - Bijgewerkt om 15:34

Bron: Knack Focus

In Paranormal Activity besluit een koppel de paranormale beproevingen die ze 's nachts in hun huis doorstaan op tape op te nemen. Gevolg: angstaanjagende low-budgetfilm doet menige cinemabezoeker terug bedplassen. Tijd voor een vervolg, de teaser van Paranormal Activity 2 staat nu online.

Teaser Paranormal Activity 2 online

In Paranormal Activity (2009) besloot een koppel de paranormale beproevingen die ze 's nachts in hun huis moeten doorstaan op tape op te nemen. Gevolg: de angstaanjagende low-budgetfilm doet menige cinemabezoeker terug bedplassen.

Paranormal Activity werd ingeblikt voor een schamele 15.000 euro en bracht ruim 193 miljoen dollar op. Tijd voor een vervolg dus, dachten Orin Peli (die de eerste editie regisseerde) en zijn team. Deze keer gaat de regisseursrol naar Tod Williams, die dan weer het script volgt van Michael R, Perry en Orin Peli.

Het tweede deel van de horrorfilm komt eind oktober in onze cinemazalen en pikt het verhaal van het door geesten geterroriseerde koppel terug op. Een eerste teaser van de sequel kunt u onderaan bekijken. Deze keer hoeft u niet te vrezen voor zweetaanvallen, hartkloppingen of ongewild bedplassen, de teaser blijft - behalve het spiegelbeeld als de time code op 03:53:54 staat - al bij al onschuldig.

Elisah Vandaele

Lees meer over:

Onze partners