Sean Penn niet tevreden over 'The Tree of Life'

23/08/11 om 15:53 - Bijgewerkt om 15:53

Bron: Knack Focus

De Amerikaanse acteur Sean Penn liet in een interview met het Franse dagblad Figaro verstaan erg teleurgesteld te zijn in het eindresultaat van zijn laatste film 'The Tree of Life' van Terrence Malick.

Sean Penn niet tevreden over 'The Tree of Life'

In een interview met de Franse krant Figaro vertelt de acteur dat hij ontevreden is met het resultaat van Terrence Malick, die met 'The Tree of Life' dit jaar de Gouden Palm in Cannes in de wacht sleepte. Penn vindt het script namelijk het mooiste script dat hij al ooit gelezen heeft, maar 'ik heb op het scherm helemaal niet de emotie van het script teruggevonden. Eerlijk gezegd, ik probeer nog steeds te begrijpen wat ik in de film deed en wat ik precies toevoegde aan de context. Bovendien heeft Terry (Terrence Malick) me het nooit echt duidelijk kunnen uitleggen', aldus Penn.

Penn voegt daar echter nog aan toe dat het zeker een film is die hij kan aanraden. 'Op voorwaarde dat je er alleen naartoe gaat met een open geest.' In het filosofische familie-epos 'The Tree of Life' staat de relatie tussen Jack (Sean Penn) en zijn autoritaire vader (Brad Pitt) centraal.

(NM)

Onze partners