Robin Williams kruipt opnieuw in de huid van Mrs. Doubtfire

17/04/14 om 13:33 - Bijgewerkt om 13:33

Bron: Knack Focus

De succesvolle film 'Mrs. Doubtfire' krijgt 21 jaar na zijn release dan toch nog een sequel. Robin Williams vertolkt terug Mrs. Doubtfire en Chris Columbus zet zich weer op de regisseursstoel.

Robin Williams kruipt opnieuw in de huid van Mrs. Doubtfire

Er was in 2001 al sprake van een sequel van 'Mrs. Doubtfire', maar dat project stond na een tijd weer op non-actief omdat Robin Williams en Chris Columbus niet geïnteresseerd waren. Maar nu heeft Fox 2000, volgens The Hollywood Reporter, scenarioschrijver David Berenbaum, die onder andere 'Elf' schreef, aangesteld als scriptschrijver van de sequel. Williams en Columbus zouden nu wel geïnteresseerd zijn om mee te werken.

In 'Mrs. Doubtfire' speelt Williams de gescheiden man Daniel Hillard, die zich verkleed in de Schotse nanny Euphegenia Doubtfire om zijn kinderen te kunnen zien. De komedie kwam uit in 1993 en was een groot succes. De film bracht wereldwijd maar liefst 441 miljoen dollar op en kon een Oscar binnenrijven voor beste make-up.

Waarover de tweede film zou gaan is nog niet bekend. Het is ook afwachten of Sally Field en Pierce Brosnan terug als hun personage te zien zullen zijn. (FL)

Lees meer over:

Onze partners