OUT LOUD! serveert weer muziekfilms in Beursschouwburg

31/05/10 om 15:44 - Bijgewerkt om 15:43

Bron: Knack Focus

De tweede editie van OUT LOUD! in de Brusselse Beursschouwburg gaat op 2 juni van start. Elke woensdag en donderdag kan je gratis een muziekfilm meepikken van op het terras.

OUT LOUD! serveert weer muziekfilms in Beursschouwburg

Het gratis filmprogramma OUT LOUD! is aan zijn tweede editie toe: in juni kan je opnieuw elke woensdag en donderdag terecht op het terras van de Brusselse Beursschouwburg om te genieten van verscheidene muziekfilms. OUT LOUD 2! toont een selectie van acht rockumentaires, waaronder vijf Belgische premières.

All Tomorrow's Parties opent OUT LOUD 2! op woensdag 2 juni: een DIY-concertfilm van Jonathan Caouette, over het gelijknamige alternatieve festival in het Britse East Sussex en Somerset, met bands als Sonic Youth, Portishead en Mogwai. Een dag later volgt een vertoning met een onwaarschijnlijk onderwerp: Taqwacore: The Birth of Punk Islam. Michael Knight schreef in 2003 The Taqwacores, een fictieverhaal over islam-punk, dat een enorm gevolg kreeg. De film volgt de schrijver en een groep punks doorheen de VS.

Voor de rest van het programma (waaronder ook acht dakconcerten!) verwijzen we u naar de website van de Beursschouwburg. Alle filmvertoningen beginnen om 22 uur.

Sanne Jehoul

De trailer van All Tomorrow's Parties:

En Taqwacore:

Onze partners