Officiële trailer 'The Girl with the Dragon Tattoo' online

03/06/11 om 10:57 - Bijgewerkt om 10:57

Bron: Knack Focus

Columbia Pictures heeft nu officieel de eerste trailer van 'The Girl with the Dragon Tattoo' vrijgegeven. Onder meer Daniel Graig, Stellan Skarsgård en Rooney Mara zullen in deze prent acteren.

Officiële trailer 'The Girl with the Dragon Tattoo' online

Na de blunder van vorige week waarbij de ongecensureerde trailer, ook wel red band trailer genoemd, was uitgelekt, hebben de makers van 'The Girl with the Dragon Tattoo' nu zelf de officiële trailer op de wereld losgelaten.

De Amerikaanse regisseur David Fincher verfilmt het eerste deel van de millenniumtrilogie, geschreven door de geprezen Zweedse misdaadauteur Stieg Larsson. In 2009 werd het eerste deel al eens ingeblikt door de Deen Niels Arden Oplev.

In deze thriller geraakt onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist in de gevangenis wegens laster tegen een financieel expert. Op een dag wordt hij benaderd door een bejaarde zakenman die Mikael vraagt om zijn waarschijnlijk vermoorde nichtje op te sporen. Zo kruist hij het pad van Lisbeth Salander, een zwartharig meisje vol piercings en tattoos met een talent voor het hacken van computers. De twee vormen een vreemd maar sterk duo.

De film komt uit op 18 januari 2012. Hieronder kunt u de OFFICIËLE trailer bekijken.

J.H.

Lees meer over:

Onze partners