Kinepolis Brussel verrast filmgangers met geldregen

26/07/13 om 16:31 - Bijgewerkt om 16:31

Bron: Knack Focus

Tijdens de première van de film "Now You See Me" in een filmzaal van de Brusselse Kinepolis is donderdagavond onaangekondigd een regen van geld neergedaald over de filmgangers.

Kinepolis Brussel verrast filmgangers met geldregen

In totaal werd iets meer dan tweeduizend euro uitgestrooid in biljetten van vijf euro. Binnen twee weken wordt de stunt herhaald in een andere Kinepolis, klinkt het in een persbericht.
"De stunt werd gelijktijdig uitgevoerd met een scène in de film waarbij 4 illusionisten tijdens een show in Las Vegas op onverklaarbare manier een bank in Parijs weten te beroven", aldus Kinepolis. Net als in de film dwarrelden op dat moment de bankbiljetten omlaag.

Filmdistributeur Entertainment One Benelux en Kinepolis kondigden ook al aan de stunt tijdens dezelfde film te herhalen binnen twee weken, in een ander complex. Geïnteresseerden krijgen in die tijdspanne op de Facebook-pagina van Kinepolis in totaal drie tips, die hen naar de juiste filmzaal moeten begeleiden. De misdaadthriller "Now You See Me" speelt vanaf woensdag 31 juli in alle Kinepolis-bioscopen. (Belga/KS)


Onze partners