James Marsden speelt Ron Burgundy's vijand in 'Anchorman 2'

22/02/13 om 16:11 - Bijgewerkt om 16:11

Bron: Knack Focus

De 'X-Men'-ster, James Marsden, zal de sterrencast van de film 'Anchorman 2' vervoegen. De Amerikaan speelt in de film een nieuwsanker en de aartsvijand van Ron Burgundy, het personage gespeeld door Will Ferrell.

James Marsden speelt Ron Burgundy's vijand in 'Anchorman 2'

Marsden is de recentste in een reeks van grote namen die toegezegd hebben om mee te spelen in de sequel op de cultkomedie. Eerder hadden al Will Ferrell, Steve Carell, David Koechner, Paul Rudd, Christina Applegate en Kristen Wiig hun deelname aan het project bevestigd. De opnames van 'Anchorman: The Legend Continues' gaan van start in maart.

De originele 'Anchorman' uit 2004 was een parodie op de redactie van een televisiejournaal uit de jaren 70. Will Ferrell en Andy McKay, respectievelijk de scenarist en regisseur van de eerste film, staan ook in voor het vervolg. "Ik wil niet te veel zeggen, maar ik zal een tip geven: strijd om hoederecht", verklapt Mckay. " Hier heb je er nog één: bowlen voor geld."

James Marsden schittert binnenkort op het witte doek in de Amerikaanse remake van de thriller 'Loft' van Erik Van Looy. Hij draait al sinds 1996 mee in Hollywood. Zijn grote doorbraak kwam er met de 'X-Men-films', waarin hij het personage 'Cyclops' speelde. Daarnaast was hij ook te zien in onder andere 'Zoolander', 'The Notebook' en 'Hairspray'. (XVdL)

Anchorman (2004)

Lees meer over:

Onze partners