Informatie over nieuwe Frank Van Passel-film bekend

28/09/10 om 16:03 - Bijgewerkt om 16:03

Bron: Knack Focus

'Het Varken van Madonna' is een Westhoek-komedie met Kevin Janssens en Wine Dierickx. De opnames starten op 11 oktober.

De nieuwe film van Frank Van Passel ('Manneken Pis', 'Terug naar Oosterdonk', 'De Smaak van de Keyser') heeft als voorlopige titel 'Het Varken van Madonna.' De productie gaat van start op 11 oktober.

Van de cast zijn al de namen Kevin Janssens, Wine Dierickx, Nico Sturm, Wim Opbrouck, Mark Van Eeghem, Peter Van den Eede, Bruno Vanden Broecke, Frank Focketyn, Peter Bulckaen, Charlotte Vandermeersch en Marijke Pinoy bekend. Van Passel schreef het scenario samen met Marc Didden. De productie is in handen van Caviar, die eerder dit jaar ook al 'Smoorverliefd' van Hilde Van Mieghem, 'SM-Rechter' en 'Bo' produceten.

'Het Varken van Madonna' is een komedie over een handelsreiziger die in de Westhoek-negorij Madonna verzeild raakt. Tony (rol van Kevin Janssens) wil zijn metalen gigolo-varken Porki aan de man brengen, maar worstelt met een manke liefdesrelatie. De schone Maria (rol van Wine Dierickx) is lerares en bekommert zich om het lot van haar uitgezongen Westhoek-gehucht. Tony wil weg, Maria volhardt in haar Madonna-adoratie.

Laurens Bouckaert

Lees meer over:

Onze partners