Eerste trailer van Finchers 'Gone Girl' online

15/04/14 om 09:59 - Bijgewerkt om 09:59

Bron: Knack Focus

De eerste trailer van 'Gone Girl, de verfilming van Gillian Flynns bestseller, werd op de wereld losgelaten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ben Affleck en Rosamund Pike en David Fincher nam de regie op zich.

Eerste trailer van Finchers 'Gone Girl' online

Gone Girl' is wellicht een van de meest geanticipeerde boekverfilmingen van 2014. De film baseert zich op de gelijknamige klepper van Gillian Flynn.

Wanneer zijn echtgenote Amy (Rosamund Puike) tijdens hun vijfjarige huwelijksfeest verdwijnt, gaat Nick (Ben Affleck) op zoek naar haar. Onder druk van de politie en groeiende media-aandacht komt de vuile was van het koppel bovendrijven. Al snel wordt Nick ervan verdacht iets met haar vermissing te maken te hebben.

Voor de soundtrack haalde Fincher het duo Trent Reznor-Atticus Ross in huis. Idustrial-icoon Trent Reznor, frontman van Nine Inch Nails, maakte het nieuws zelf bekend via Twitter. Dit is al de derde keer dat beide artiesten de handen in elkaar slaan met de Amerikaanse regisseur. Eerder verzorgden ze al de muziek voor 'The Social Network' (2010) en 'The Girl With The Dragon Tattoo' (2011). Voor die eerste film kregen ze een Golden Globe en een Oscar.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de film dit najaar vertoond in de Belgische zalen. (LP)

Lees meer over:

Onze partners