And the Oscar goes to... George Bush?

03/03/11 om 10:32 - Bijgewerkt om 10:32

Bron: Knack Focus

Wat Colin Firth kan, moet George Bush minstens even goed kunnen. Dat dacht althans Jimmy Kimmel toen hij de trailer van 'The President's Speech' openbaarde.

And the Oscar goes to... George Bush?

© Reuters

Tijdens zijn liveshow op ABC opperde Kimmel het idee om een Amerikaanse remake van het Britse koningsdrama te maken. De trailer heeft hij al ingeblikt en volgens de presentator kennen we daarmee al de koploper van de volgende Academy Awards.

In de Amerikaanse 'remake' geeft niemand minder dan Mike Tyson president Bush lessen in welsprekendheid. Onder de leuze 'When the people needed a leader, one stupendously loquacious man helped him find his voice' aanvaardt Tyson zijn opdracht. Al blijkt diens lontje bij momenten te kort, zoals wanneer hij Bush uit pure frustratie zijn kantoor uitrolt.

Of de snelcursus van drilsergeant Tyson vruchten heeft afgeworpen, laten de makers in het midden. Zelfs na zijn training in het bootcamp stuntelt Bush nog doorheen zijn speeches, met versprekingen als nucleair power pants en tolatolatarians. Tyson: 'The worst student in the history of speeching!'

Bekijk hier de clip van Jimmy Kimmel:

Pieter Claes

Onze partners