Aaron Eckhart vlucht in 'Erased' naar België

01/03/13 om 11:25 - Bijgewerkt om 11:25

Bron: Knack Focus

Er is een eerste trailer opgedoken van de nieuwste film met Aaron Eckhart. In 'Erased' speelt de Amerikaanse acteur een ex-CIA-agent die samen met zijn dochter naar België vlucht om te ontsnappen aan zijn vroegere collega's.

Aaron Eckhart vlucht in 'Erased' naar België

De eerste trailer van 'Erased', de nieuwste film met 'The Dark Knight'-ster Aaron Eckhart, staat online. Eckhart speelt een CIA-agent, die zich plots middenin een ingewikkeld complot bevindt en opgejaagd wordt door zijn ex-collega's. Om zijn leven en dat van zijn dochter te redden, vlucht hij naar België en probeert daar de waarheid te achterhalen. In de trailer zijn onder andere het Antwerpse Centraal Station en de Beurs in Brussel duidelijk te herkennen.

Aaron Eckhart is al 20 jaar te zien in Hollywoodfilms, waaronder 'Any Given Sunday' en 'Erin Brockovich'. Zijn grote doorbraak kwam er in 2005, toen Eckhart de hoofdrol speelde in 'Thank You For Smoking' en genomineerd werd voor de Golden Globe voor Beste Acteur. Recent was hij ook nog te zien als openbaar aanklager Harvey Dent/ Two-Face in 'The Dark Knight'. (XVdL)

Erased (2013)

Lees meer over:

Onze partners