Actuele Thema's »

Kies de beste Vlaamse boekcover van 2011 & win

woensdag 07 maart 2012 om 10u27

Wat was volgens u de beste Vlaamse boekcover van 2011? Kies uit een shortlist van tien boeken en win een Minerva-fiets, boekenbonnen en andere mooie prijzen. Het boek met het meest aantal stemmen wint de Publieksprijs 2012 voor het Beste Boekomslag.

Doet de boekentitel On Extinction u iets? En de ondertitel How We Became Estranged from Nature? Prikkelt hij uw nieuwsgierigheid? Ons eerlijk gezegd niet. En toch zoog het boek onze aandacht op toen we het onlangs in de rekken zagen liggen. Simpelweg omdat het coverbeeld – een sliert lianen aan beiden randen van het boek, meer was het niet – halvelings uitgeveegd was, inclusief een paar letters uit de titel.

Om maar te zeggen: wij zijn niet helemaal ongevoelig, en zeker niet als het over fraaie vormgeving gaat. U evenmin, vermoeden we, dus roepen we uw hulp in om de beste Vlaamse boekcover van 2011 te kiezen. Om het u net iets makkelijker te maken, hebben we een shortlist van tien samengesteld: tien boeken waarvan alvast de cover het papier waard is.

Over de inhoud ervan spreken we ons niet uit, en dat hoeft u ook niet te doen: het enige wat we vragen, is om de cover van uw voorkeur aan te klikken. Het boek dat zo het meeste aantal stemmen vergaart, krijgt op De Staat van het Boek (23 april, de Singel, Antwerpen) de Publieksprijs 2012 voor het Beste Boekomslag toegekend. En u? Wel, u maakt kans op boekenbonnen en ander moois – ja, zelfs op een fiets. Succes!

De Publieksprijs kadert in De Best Vormgegeven Boeken (tot 2010 bekend als de Plantin-Moretusprijs). Meer info: Klik hier.

Knack Focus-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

asterix | 12 maart 2012

het stopcontact als symbool voor contact: goed gevonden

Ongepast?

home loans | 7 maart 2012

All people deserve good life and business loans or just student loan would make it much better. Just because people's freedom is based on money state.

Ongepast?

personal loans | 7 maart 2012

Every body acknowledges that life is high priced, nevertheless people require money for different stuff and not every man gets big sums cash. Therefore to receive quick loans and just secured loan would be a proper solution.

Ongepast?

BriggsCheri23 | 7 maart 2012

Do not a lot of money to buy some real estate? You should not worry, because it is achievable to take the <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> to resolve all the problems. Thence get a bank loan to buy all you need.

Ongepast?

 

Reageer

 

Meeste reacties