Antony & The Johnsons kondigt nieuw project aan

23/02/15 om 14:09 - Bijgewerkt om 14:27

Antony & The Johnsons kondigde op Facebook aan dat er een nieuw album op komst is. Het album zal geproduced worden door Oneohtrix Point Never en Hudson Mohawke.

Antony & The Johnsons kondigt nieuw project aan

© Getty

De ietwat duistere Amerikaanse groep gaat een elektronische plaat uitbrengen met Oneohtrix Point Never en Hudson Mohawke. Het project gaat ANOHNI heten en het album krijgt de naam 'Hopelessness'.

Oneohtrix Point Never, ofte Daniel Lopatin, is een Amerikaanse producer die in het verleden al samenwerkte met Antony & The Johnsons. Zijn laatste EP 'Swanlight' was geproduced door Oneotrix Point Never. Lopatin heeft een contract bij het befaamde label Warp en maakt vooral zachte elektronische muziek.

Hudson Mohawke werkte eerder samen met Kanye West, onder andere op zijn laatste album 'Yeezus'. Hij is ook de helft van het elektronisch duo 'TNGHT', samen met Lunice. Mohawke staat vooral bekend voor zijn hiphopbeats en triphop en maakt ook deel uit van de Warp-familie.

Hoewel er nog geen songs beschikbaar zijn belooft dit een interessant project te worden. Verdere informatie heeft de groep nog niet gegeven, maar het album zou nu gemixt worden en is dus bijna in kannen en kruiken. (AlBu)

Onze partners